Foto: NTT

Bli medlem i Nord-Trøndelag Turistforening og du blir automatisk med i DNT. Da er du med på laget som jobber aktivt for å fremme friluftslivets interesser. Dette er ditt bidrag til at det daglig arbeides for å sikre og bedre mulighetene for å drive med tur og friluftsliv i Trøndelag. I tillegg får du en rekke personlige fordeler

Sjekk medlemsfordeler og priser på medlemskap på DNTs hovedsider

Over 500 turisthytter

Som medlem i NTT og DNT får du rabatt på overnatting og mat på alle turistforeningshyttene over hele landet. Barn og ungdom har ekstra gode rabattordninger. Du får også rabatt på turisthytter i Sverige, Finland og Island.

Fjellvandring - NTTs medlemsblad

To ganger i året vil du motta Fjellvandring som er medlemsbladet til NTT. Bladet er spekket med lokale turtips, intervjuer og annen nyttig informasjon om hva NTT arbeider med.

Les Fjellvandring her

Egen turbutikk

Dette er medlemmenes egen turbutikk. Her får du informasjon og hjelp til  å planlegge fjellturen og gode priser på turklær og utstyr.

Fjell og vidde - Norges største friluftsmagasin.

6 ganger i året mottar "Fjell og Vidde". Bladet er fylt med spennende artikler og nyttig lesestoff fra hele fjell-Norge

Verdi kr. 414,-

DNTs årbok

I forkant av jul sender DNT deg årboka som vanligvis inneholder et friluftstema eller tar for seg et fjellområde i sin helhet.

Andre medlemsfordeler

DNT rabatt på forsikring hos Gjensidige

DNT rabatt på turutstyr hos lokale sportsbutikker og nettbutikker

DNT rabatt på utvalgte festivaler og arrangementer.

DNT rabatt på De historiske hotell og Thon Hotels

Halv pris på NOR-WAY bussekspress

Halv pris på NSBs kundekort

Halv pris på overnatting for ungdom