NÅ KAN DU ENKELT BETALE HYTTEOPPHOLDET PÅ MOBIL

Last ned ny betalingsapp på mobilen - før du skal til fjells. Med ny app på mobilen kan du enkelt betale både for overnatting og mat på hyttene.

Last ned den nye DNT Hyttebetaling på mobilen din før avreise, og bruk smarttelefonen i stedet for betalingsseddelen på hytta. Appen fungerer også på hytter som ikke har mobildekning - du legger da inn dine kjøp offline på hytta og betaler via appen på mobilen når du får dekning. Husk å skrive deg inn i protokollen som vanlig.

Så enkelt kan den selvbetjente hyttedrømmen realiseres via mobilen: 

  1. Gå inn på Google Play eller App Store og søk opp DNT Hyttebetaling. Appen er tilgjengelig for IOS og Android.
  2. Last ned DNT Hyttebetaling på mobilen og reistrer deg. 
  3. Når du kommer fram til hytta skriver du deg inn i protokollen og betaler for opphold og proviantkjøp med knappen "Hyttebetaling".
  4. Dersom du har dekning på hytta betaler du på stedet. Uten dekning velger du "Betal senere" i appen, og gjør opp så snart du får dekning. Du vil få et varsel fra appen om manglende betaling når du kommer i dekning.

Du kan fortsatt betale for hytteoppholdet på "gamlemåten" ved å fylle ut betalingsseddelen, men vi oppfordrer til bruk av app.

Betalingsseddel:

1. Skriv deg inn i protokollen ved ankomst.

2. Fyll ut betalingsseddelen med nødvendig informasjon, også uttak av proviant i løpet av oppholdet.

3. Del 1 av betalingsseddelen legges i betalingskassen. Del 2 tar du med hjem som betalingsgrunnlag. Husk å oppgi hyttenavn og besøksnummer.

Betaling med kontanter er ikke ønskelig og betaling med kredittkort er ikke mulig på NTT sine hytter.