Sopp- og nyttevektstur

2. september kl. 18:00 - 21:00
Fellestur, Fottur, Sopp, Sopptur, Studenter, Nyttevekster, Matauk, Estenstadmarka
DNT ung Trøndelag, Nord-Trøndelag Turistforening , Trondhjems Turistforening
Trondheimsmarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

På denne turen kombineres fottur på kjente og ukjente stier med kjente og ukjente sopper og vekster.

I tillegg til turleder fra DNTung blir det med en fagperson fra Trondheim sopp og nyttevekstforening. Vi ønsker å formidle mangfoldet matauk i naturen og vise frem skattekamret som finnes rett utenfor døra.

Oppmøtested: på Lehovre p-plass (buss 3 stopper her)

tidspunkt: kl 18-21

pris: gratis, men vi ønsker du melder deg på slik at vi vet hvor mange som kommer!

COVID-19: Grunnet koronasituasjonen har vi innført en rekke smittevernstiltak. Påmelding til alle våre organiserte turer er en av disse. Hver tur har i utgangspunktet 20 plasser, og det er ikke anledning å være med på turen uten å være påmeldt.  Smittevernstiltakene kan leses i sin helhet her:

Velkommen!

Sopp- og nyttevektstur

Lær deg tips og triks til krydre og/eller fylle middagen med det naturen har å by på. Grip sjansen til å holde matbudsjettet samtidig som du spiser flott og spennende! ...

• DNT ung Trøndelag
  • Tlf. 73924200