Langs Karolinerleia fra Skalstugan til Stene skanse (Innherred Turlag) AVLYST

Fellestur

Fra dato
1. august 2019 kl. 08:30
Til dato
4. august 2019
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, "Turkatalog2019"
Arrangører
Nord-Trøndelag Turistforening, Innherred turlag
Turområde
Femundsmarka, Nord-Trøndelag, Sylan / Bealjehkh (se kart)
Dette arrangementet er over!

Oppmøte i Steinsgropa ved Fv. 72 i Verdal torsdag 1. august kl. 0830 for felles transport med minibuss til Skalstugan i Sverige. Herfra følger vi Karl Johans veg til nordenden av Skalsvatnet, hvor vi tar av fra vegen og går i Karolinernes fotspor opp mot Storsjøen. Videre følger vi nordsiden av Storsjøen til T-merka sti sør for Koksteinen. Herfra er Karolinerleia og T-stien sammenfallende i mange km forbi Sulsjøene. Vi går til Ferslia for overnatting, ca. 28 km.

Neste dag går vi vegen ned til Sulåmo, videre til vegenden og fortsetter i terrenget på nordsiden av Feren fram til Meraker Brugs hytte i Steinsdalen for overnatting, ca. 12 km.

Dag tre går vi til Guddingsvika før vi tar fatt på stigningen opp mot Fersvola og Litlsnasa og ned Snasadalen og fram til Grønningen for overnatting i Verdalsbrukets hytte, ca. 16 km.

Siste dagen følger vi sti fram til Kavelbruin, følger vegen til Fåravollen hvor vi tar av og går mot Tromsdal, hvor vi følger vegen fram til avslutning ved Stene skanse, ca. 17 km.

Kart: Norge-serien 1:50 000, 10096 Skäckerfjällen, 10095 Levanger. Pris: kr. 1000,- /1400,- (medl./ikke medl.). Prisen inkluderer turledelse, overnatting og mat. Transportutgifter til minibuss kommer i tillegg. Påmelding innen 28. juli. NB! Max 8 deltakere.

Langs Karolinerleia fra Skalstugan til Stene skanse (Innherred Turlag) AVLYST

Oppmøte i Steinsgropa ved Fv. 72 i Verdal torsdag 1. august kl. 0830 for felles transport med minibuss til Skalstugan i Sverige. Herfra følger vi Karl Johans veg til nordenden ...

Kontaktinformasjon:

  • Gunnar Johansen, tlf. 906 76 542 Espen Lyngsaunet, tlf. 476 53 543 AVLYST

Turledere:

  • Espen Lyngsaunet
  • Gunnar Johansen