Alle våre turer og aktiviteter er avlyst ut mai måned

Foto: NTT

NTTs styre besluttet 28/4 2020 å forlenge restriksjonsperioden ut mai.

Det innebærer at alle fellesturer, kurs og andre aktiviteter i mai måned avlyses. Og våre hytter holdes fortsatt stengt ut mai måned. Kun Svarttjønnbua på Steinkjer er åpnet for kaffe- og vaffelsalget igjen. Det er etter avtale med kommunelegen i Steinkjer og i tråd med gjeldende smittevernsregler.

Vi vil vurdere videre tiltak for sommeren i slutten av mai, men endringer og beslutninger kan gjøres før den tid alt etter hvilke føringer vi får fra helsemyndighetene.

Det vi vet er at alt opphold på DNTs selvbetjente- og ubetjente hytter må i år  forhåndsbestilles. Og på grunn av smittefare er dagsbesøk eller lån av toaletter ikke mulig på disse hyttene. Det vil komme mer informasjon om hvordan det vil bli mulig å bestille rom for våre hytter!

Takk for at du viser hensyn og takk for at du bidrar i dugnaden.

Foto: NTT

Fra søndag 10.mai er det igjen muligheter for å kjøpe seg kaffe og vafler på Svarttjønnbua!

Noen viktige "Coronaendringer" vil bli gjennomført.

1. Alt salg foregår gjennom vindu på kjøkken, bua vil være stengt for besøkende.
2. Åpningstiden er endret, ny åpningstid vil være mellom klokka 11.00 og 14.00
3. Vi tar ikke imot kontanter, betaling kun Vipps!
4. Søndag 17 mai er bua stengt.

VELKOMMEN ALLE GAMLE OG NYE TRAVERE!

Ditt medlemskap betyr mye

Et medlemskap i DNT har aldri vært mer verdt. Det går med på å sikre at hytte og rutetilbudet fortsatt er der når vi har kommet oss igjennom disse utfordrende tidene.​​​​​​​ DNT har 550 hytter og over 22 000 km med merket sti over hele landet, og det er mange muligheter for en spennende og opplevelsesrik sommer i Norge.