Påske- og smitteverninformasjon

Smittevern
Smittevern Foto: Svein Sandvik

NTT har oppdaterte smitteverninstrukser for hytter og aktiviteter. Disse er i samråd med DNTs sentrale instrukser og helsemyndighetenes føringer. Det er ikke satt noen sluttdato på denne instruksen, men varer så lenge det er behov, men i første omgang frem til 1.mai.Innstramminger kan komme før den tid hvis vi får nasjonale og sentrale føringer. Vi vil samtidig ønske alle en fin og trygg påske. 

Hyttene:
Det kun være mulig å booke hele hytteanlegget. Dette gjelder også for påsken. Vi minner om viktigheten av å følge renholdsprosedyrene og de andre smittevernsinstruksene som er på hyttene. Våre turlag og deres tilsyn gjør en stor innsats for å klaregjøre hyttene til påsken og for å sikre at dere får et trygt og trivelig opphold på våre hytter. Det er avgjørende at du som gjest forlater hytta på tilsvarende måte slik at de neste gjestene også får den samme tryggheten og trivselen. Oversikten nedenfor viser prisen på hyttene per døgn. Klikk her for å booke.

Hytte

Pris per døgn

Skorovashøtta

 kr              960

Veresstua

 kr              960

Bellingstua

 kr              960

Ferslia

 kr              960

Prestøyhytta

 kr              780

Kvitfjellhytta

 kr              780

Setertjønnhytta

 kr              780

Skjækerdalshytta

 kr              780

Holden

 kr              780

Angeltjønnhytta

 kr              780

Fjellhov

 kr              400

Branok

 kr              400


Det er til orientering kun én pris; uavhengig av barn, ungdom, voksne, honnør osv. Prisene i oversikten ovenfor gjelder for hele hytta per døgn. Det er mulig å booke hyttene på denne ordningen ut april måned. 

Svarttjønnbua på Steinkjer: I samråd med kommuneoverlegen på Steinkjer vil Svarttjønnbua fortsatt holde åpent for salg av kaffe og vaffel. Salget foregår via vinduet, og gjestene må være utendørs. Men vi skal legge til rette for en trivelig og god kaffestund ved bålene på Svarttjønna. Men vi anbefaler at du tar med deg sitteunderlag og litt ekstra klær. 

Aktivitet

  • Alle fellesturer/kurs/arrangement frem til 1.mai avlyses/innstilles.
  • Dugnader ifm. drift av våre hytter med tilkjøring av ved og proviant, dugnader og annet nødvendig arbeid er definert som såkalte nødvendige reiser, og dermed gjelder ikke kravet om å unngå kryssing av kommunegrensene. Dette er prioritert arbeid for å sikre driften av hyttene.
  • Dugnadene må vi vurdere i hvert enkelt tilfelle; det er ulike behov og vi finner gode løsninger for hvert tilfelle. Vi booker hyttene for egne dugnadsfolk for å unngå at det kommer andre gjester når frivillige gjør dugnadsarbeid på hyttene. 

Vi takker våre medlemmer og andre fjellvenner for den forståelse dere viser. Og ikke minst ønsker vi å takke alle våre frivillige som fortsatt sørger for sikker og god drift av våre hytter, stier og aktiviteter. Selv om vi ikke akkurat nå kan gjennomføre alle de fine og spennende fellesturene vi har planlagt, så kommer de mulighetene igjen senere. Og det å ha tilgangen til naturen og en fin turopplevelse betyr kanskje mer enn noen gang.
GOD PÅSKE! 
(Ta gjerne kontakt med oss på ntt@dnt.no eller 74827880 hvis du har spørsmål knyttet til dette. )

Påskekylling
Påskekylling Foto: Nina Pettersen

Skrevet av Nina Pettersen 24. mars 2021