Grilling and chilling

21. april kl. 11:00
22. april kl. 16:00
Fellestur, Fottur, Sosialt, Hengekøye, Dntungtrøndelag, Hverdagsfriluftsliv, Grillingandchilling
DNT ung Trøndelag, Nord-Trøndelag Turistforening , Trondhjems Turistforening
Trondheimsmarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Denne helgen er det bare å finne frem dovendyret i deg selv, for her skal timene brukes forran bålet og hengende mellom trærne! Eksakt oppmøte sted og tidspunkt kommer vi tilbake til, men vi kan avsløre såpass at vi drar til Malvikmarka. Vi finner en egnet plas til å både tenne grill/bål samt henge opp mange hengekøyer og blir der og chiller resten av tiden :) Alle må ta med seg egen mat og overnattings utstyr. DNTung Trøndelag stiller med kull/ved, turleder og noe godt til alle.

ps: Om du ikke har egen hengekøye, er det ingen grunnet til panikk! Du kan låne en av DNTung Trøndelag :)

Denne turen er gratis å være med på

Grilling and chilling

Ta med deg hengekøye og noe godt å grille og bli med oss til Malvikmarka hvor vi ikke har andre plana enn å grille og chille i hengekøya. Denne helgen ...