Topptur til Storheia

Fellestur, Fottur, Turverket, Storheia, Ungenaturtallenter, Dntungtrøndelag
DNT ung Trøndelag, Nord-Trøndelag Turistforening , Trondhjems Turistforening
Trondheimsmarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Bli med til Bymarkas høyeste fjell, Storheia 565 moh.

Hit inn anla Trondhjems Turistforening allerede i 1896 sti og bygde hytte her på toppen samme år. Hytta ble solgt i 1905 og revet i 1962. Utsikten er upåklagelig, herfra ser man nesten hele Trondelag, fra øst til vest, og nord til Sør.

Vi satser på at vinteren venter litt ennå med å gjøre sitt intog, og håper på fottur. Om det kommer mye snø, stiller DNTung med truger :)

Oppmøte kl 12:15 på Skistua (Buss 26 kjører fra Dronningensgate kl 11:50, og ankommer Skistua 12:10. Er bussen forsinket, venter vi med å gå inntil den har kommet opp til Skistua).

Vi følger grusveien inn mot Elgsethytta, før vi tar stien opp og over Rundheia. Videre på stien vest for Kvistingen og opp til toppen. Vi stopper ved Kvistingen gapahuken på vei ned for å tenne bål og grille. Turlederne har med ved (som vi håper på du hjelper til med å bære), men du må ha med deg grillmat selv.

Ta med:  Klær etter været, varm og kald drikke, grillmat, tursnacks, ekstra varme klær, sitte eller liggeunderlag.

aldersgruppe: 13-20år

Turen er gratis å være med på.

Velkommen!

Topptur til Storheia

Bli med til Bymarkas høyeste fjell, Storheia 565 moh. Hit inn anla Trondhjems Turistforening allerede i 1896 sti og bygde hytte her på toppen samme år. Hytta ble solgt i ...

• DNT ung Trøndelag