Friluftsskolen 11.-15. oktober (Skage i Namdalen) AVLYST!!

11. oktober kl. 08:00
Barn, Ungdom
Arrangement, , Friluftsskolen
Nord-Trøndelag Turistforening, Namdal turlag
Nord-Trøndelag (se kart)
Dette arrangementet er over!

Velkommen til Friluftsskolen på Skage utenfor Namsos!

AVLYST!!

Friluftsskolen er et ferietilbud i nærmiljøet for barn og ungdom mellom 10–13-år. Målet med tilbudet er å kunne gi deltakerne gode opplevelser ute i friluft, samtidig som det legges vekt på det sosiale med ulike oppgaver på land og i vann. Deltakerne vil få en grunnleggende innføring i friluftsliv og skal gjennom obligatoriske tema som skal legge grunnlag for varige friluftsvaner.

Ansvarlig hovedinstruktør for tilbudet er Marius Krokan som er 39 år og som til daglig jobber som barne og ungdomsarbeider ved Ole Vig videregående skole i Stjørdal. Marius bor med sin familie i Hommelvik og på fritiden driver han med jakt, fiske og friluftsliv. Han var medinstruktør på Friluftsskolen i Stjørdal i 2021. Medinstruktør Astrid Møllenhus er 26 år og er fra Selbu, utdannet Arktisk Naturguide og liker det nære friluftslivet. Astrid var medinstruktør på Friluftsskolen i Verdal sommeren 2021, hun jobber og bor på Inderøy. Basen for Friluftsskolen er på småbruket til medinstruktør Asgeir Langås, der han bor med sin familie. Asgeir er 52 år og driver med jakt og friluftsliv og er kajakkinstruktør. Han har vært turleder for Nord-Trøndelag Turistforening i nesten 20 år og vært leder for DNT-ung og engasjert i Barnas Turlag.

Obligatoriske tema på Friluftsskolen er:

• Allemannsrett og ferdselskultur
  • Kartforståelse
  • Raste- og leirplass
  • Tur eller ekspedisjon

I tillegg til de obligatoriske temaene blir det tid til mange andre morsomme aktiviteter.

Detaljert program for uka kommer.

Antall deltakerplasser: 20 stk.

Sted: Skage i Namdalen

Friluftsskolen inkluderer frukt alle dager, opplæring i friluftsliv, mat på bål, diplom ved gjennomført friluftsskole og transport fra Namsos sentrum til leirstedet og retur. Det er med egne ledere som følger deltakerne hele tiden og gjennomfører aktiviteter underveis på campen.

Utstyr: Trenger du å låne utstyr? Lån gjerne utstyr på Bua i Namsos.

Mer informasjon sendes til de påmeldte.

Spørsmål? Send e-post til hilde.thomsen@dnt.no

Ønsker du å bli medlem i DNT? Du finner informasjon om Nord-Trøndelag Turistforening og medlemskap her

Det er ingen krav til medlemskap for å melde seg på Friluftsskolen.

Friluftsskolen 11.-15. oktober (Skage i Namdalen) AVLYST!!

Velkommen til Friluftsskolen på Skage utenfor Namsos! AVLYST!! Friluftsskolen er et ferietilbud i nærmiljøet for barn og ungdom mellom 10–13-år. Målet med tilbudet er å kunne gi deltakerne gode opplevelser ...