BLÅTUR

DNT ung Trøndelag, Nord-Trøndelag Turistforening , Trondhjems Turistforening
Trøndelag
42000
Dette arrangementet er over!

Bli med på en tur ut i det blå!

Årets siste overnattingstur i regi av DNTung 12.-14. november. Hva og hvor vi skal er det kun turlederne som vet. Men vi skal kjøre et stykke ut av byen, sove på en hytte, spise over gjennomsnittet godt og være over gjennomsnittet aktiv. Vi kan også love god trim av lattermusklene, kos, sosialt og morro. Litt mer info vil bli sendt til de påmeldte før tursart, MEN  det meste på denne turen er en overraskelse! Trenger du litt mere info innen du tørr å melde deg på, er det bare å spørre om du lurer på noe. Vi svarer så godt vi kan, og husk! du får ikke vite hvor vi skal.... :)

Sleng deg med, dette blir kult!

dato: fredag ettermiddag 12. november til søndag kveld 14. november

pris: Medlemmer av DNTung 650kr, ikke medlem 1.250kr. HUSK at du i november kan kjøpe gyldig medlemskap for 2022 som er gydig fra den dagen du kjøper medlemsskapet :) Prisen inkluderer over middels god mat, transport, hytteopphold, aktiviteter og turledelse.

Målgruppe: 16-26 år

• DNT ung Trøndelag