Hengekøyetur til Skardhaugen

13. juni kl. 17:00
14. juni
Fellestur, Fottur, Hengekøye, Dntungtrøndelag, Turkatalog2020, Grilling&Chilling, Turkatalog2020_Ferskingtur
DNT ung Trøndelag, Nord-Trøndelag Turistforening , Trondhjems Turistforening
Trondheimsmarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Vi går samlet fra Ila opp til Skardhaugen. henger opp hengekøye og nyter utsikten. Turlederne stiller med smittefri underhokdning :).

Påmelding: Grunnet koronasituasjonen har vi innført en rekke smittevernstiltak. Påmelding til alle våre organiserte turer er en av disse. Det er 10 plasser på denne turen, og det er ikke anledning å være med på turen uten å være påmeldt.  Smittevernstiltakene kan leses i sin helhet her

Pris: Gratis.

Oppmøte: Ved Ilaparken kl. 17

Mat: Ta med kveldsmat og frokost samt det du trenger av egen drikke denne kvelden/morgenen.

Utstyr: Hengekøye om du har (skriv i påmeldingen om du trenger å låne, vi kan skaffe noen hengekøyer), sovepose, liggeunderlag (ha i hengekøya for å hindre varmetap), en ekstra varm genser/dunjakke, lue, votter. buff, ullundertøy, skallbekledning, hodelykt, varme sko og ullsokker.

Hengekøyetur til Skardhaugen

Bli med på å nyte solnedgangen fra en av Bymarkas fineste utsiktplasser over fjorden samt en natt i det fri i hengekøye. Vi går samlet fra Ila opp til Skardhaugen. ...

• DNT ung Trøndelag
  • Tlf. 73924200