Spillekveldstur til Rønningen

Dette arrangementet er over!

Ønsker du å bli kjent med oss? Gjøre noe sosialt sammen med andre turglade ungdommer? Bli med DNTung Trøndelag på spillekveld til Rønningen!

En gang iblandt tar vi turen til Rønningen gård i bymarka for å gjøre noe kjekt i lag, spille spill, spise kake, samles rundt bålet til gitarspill og allsang eller ligendne. Vi staser på gåtur, men kommer med kontra beskjed rett før om trønderværet slår seg vrang!

Oppmøte kl 17:15 på den nedre parkeringsplassen på Granåsen (ved den store snøhaugen). NB! Buss 23 kjører fra byen med ankomst Granåsen 17:14 denne kvelden.

Påmelding: Grunnet koronasituasjonen har vi innført en rekke smittevernstiltak. Påmelding til alle våre organiserte turer er en av disse. Det er ikke anledning å være med på turen uten å være påmeldt

Felles avmarsj retning Rønningen kl 17:30.Vi venter på bussen innen vi går retning Rønningen. Fra Granåsen går vi i samlet flokk opp til Rønningen, hvor det blir muligheten til å kjøpe seg en matbit. I 20-tiden rusler vi ned til bussen igjen.

Husk hodelykt :)

Velkommen på tur!

Spillekveldstur til Rønningen

Ønsker du å bli kjent med oss? Gjøre noe sosialt sammen med andre turglade ungdommer? Bli med DNTung Trøndelag på spillekveld til Rønningen! En gang iblandt tar vi turen til ...

Kontaktinformasjon: