Newtoncamp 13-16år Jøldalshytta 22.-26. juni

Arrangement

Fra dato
22. juni 2020 kl. 08:00
Til dato
26. juni 2020 kl. 16:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Arrangement, Dnt-Skolefri, Trollheimen, Newtoncamp, 8-10-Klasse, Dntskolefri, Turkatalog2020
Arrangører
Trondhjems Turistforening, DNT ung Trøndelag , Nord-Trøndelag Turistforening
Turområde
Sylan / Bealjehkh, Trollheimen (se kart)
Turkode
42010
Dette arrangementet er over!

Bli med på sommerens kuleste fjellferie! Med Jøldalshytta som base, kombinerer vi forskerglede med turglede og lager en sosial, lærerik og spenstig uke til fjells.

Dagene tilbringes ute mellom frokost og middag hver dag, og gjerne om kveld også. De fleste dager drar vi på en liten fjelltur, men gir oss god tid underveis til å undre oss over det som finnes rundt oss. Vi legger inn lange stopper med ulike leker eller realfagsaktiviteter, og aller helst en kombinasjon av de to sistnevnte.

Program for newtoncamp uka:

Mandag: Felles bussreise inn til Jølhaugen. Herfra går vi i samlet flokk inn til hytta. Det er ca 4 km å gå, og hver deltaker må selv bære sin egen bagasje. Vell fremme blir det innlosjering og bli kjent leker. Om ettermiddagen legger vi opp til aktiviteter som slakline, frisbee, krickert og månelanding. Det blir felles middag på hytta, bålkos, mye god stemning, latter og nye bekjentskaper.
Tirsdag: Tur til Svarthøtta, 1548 moh. Alle blir med til første lunsjpause hvor vi legger opp til en lang rast med fotleken og 50-leken. I løpet av dagen prøver vi oss på en spagetti staffet challenge. Det blir felles middag på hytta, bålkos, mye god stemning, latter og nye bekjentskaper. Kanskje vi får tid til en omgang mafia?
Onsdag: Denne dagen går vi innover Svartådalen. Bading og newtonaktiviteter står i fokus idag. Vi legger opp til en lang rast med flytekonkurranse (NB! ingen personer skal flyte, bare ting) stratego og kimslek. I løpet av dagen finner vi også tid til å bygge bro(er) samt ulike leker. Felles middag på hytta, bålkos, mye god stemning, latter og nye bekjentskaper.
Torsdag: Aktivitetsdag rund hytta med lagkonkurranse og ulike newtonutfordringer som fiskekroken, vanntårn og umulig quizen. Kvelden brukes til Einsteinsgåte og leker.
Fredag: Lagfinale i sammenheng med aktivitetsdagen, før rydding og hjemreise.

NB! Dette er grovprogrammet. Endringer vil forekomme etter vær, forhold og deltakerne sine forutsetninger for å oppnå en best mulig campuke.

Bli med på sommerens store opplevelse du også!

Sted: Jøldalshytta i Trollheimen
Pris: Medlem kr 3.500,- og ikke medlemmer kr 4.500,- 

Prisen inkluderer transport tur / retur Jølhaugen fra TT-kontoret i Sandgata 30, alle måltider, materialer til eksperiment og campledere. Godis og lignende må hver enkelt ta med selv. Det er oppmøte på TT-Brygga fra morgenen av på mandag, og så returnerer deltakerne til TT-Brygga fredags ettermiddag omkring 15:30. Det er med egne ledere som følger deltakerne hele tiden og gjennomfører aktiviteter underveis på campen.

Les mer om medlemslap i DNT her.

VIKTIG MELDING - COVID19

Pga koronautbruddet og smittevernregler rundt viruset fører dette til noe endringer på praktiske løsninger på campene i regi av Trondhjems Turistforening. Antall plasser på campene er redusert. Deltakerne blir delt inn i mindre smitteenheter. Disse  gruppene kan bo på samme rom og dele samme spisebord. Samtidig legges det tilrette for at 1-meters-regelen mtp avstand til hverandre enkelt kan overholdes til hver tid. Camplederne vil sørge for høyt fokus på god håndhygiene og at alle tar hensyn til hverandre.

Turledere og hyttene er godt innført i smittevernsregler for aktiviteter og hytter, så deltakerne vil bli tatt godt vare på av disse. Informasjon blir gitt underveis på turen.

Alle deltakere må ha med sin egen antibac (det er også desinfiseringsmidler på hyttene.)

Deltakerne må holde seg hjemme hvis de er syke, eller har mistanke om sykdom når de starter på turen - følg myndighetenes råd

Mer informasjon sendes til de påmeldte.

Newtoncamp 13-16år Jøldalshytta 22.-26. juni

Bli med på sommerens kuleste fjellferie! Med Jøldalshytta som base, kombinerer vi forskerglede med turglede og lager en sosial, lærerik og spenstig uke til fjells. Dagene tilbringes ute mellom frokost og ...

Kontaktinformasjon:

  • Trondhjems Turistforening
  • Tlf. 73 92 42 00
  • E-post: tt@dnt.no