Kosetur til Reinheim

DNT ung Trøndelag, Nord-Trøndelag Turistforening , Trondhjems Turistforening
Dovrefjell (se kart)
42005
Dette arrangementet er over!

Vi spenner på oss skiene for en koselig helg på Reinheimhytta. Vi tar tog frem og tilbake til Kongsvoll og går på ski de ca. 14 kilometerne inn til hytta, med sekken full av god mat og godt humør.

Lørdag: Vi tar toget fra Trondheim til Kongsvoll, for deretter å begynne den 14 km lange turen inn til hytta. På veien blir det pauser og gode samtaler. Når vi ankommer hytta utpå kvelden fyrer vi opp ovnen, og disker opp med god middag.

Søndag: Vi begynner dagen rolig, med en god frokost. Deretter vasker vi oss ut og går den fine turen tilbake til toget.

Nødvendig utstyr: Fjellski, sovepose/lakenpose, varme klær (Gode votter, lue, vindtett jakke og bukse, ull!!)  Se DNT sin pakkeliste for vinteren.

Mat: Vi stiller med middag, du tar med lunsj og frokost.

Pris: kr 850 for medlemmer av DNT. kr 1650 ikke medlemmer. prisen dekker transport, overnatting, middag og turledelse.

Du kan lese mer om medlemskap i DNT her.

mer info vil bli sendt til de påmeldte

Kosetur til Reinheim

• DNT ung Trøndelag