Vintertur i Børgefjell. Opplev vakre, ville og eksotiske Børgefjell med pulk, telt og primus (Namdal Turlag og NTT Fjellsport)

Fellestur

Fra dato
22. april kl. 08:00
Til dato
26. april
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom, Fjellsportinteresserte
Turtyper
Fellestur, Skitur, Telt, Vintertur, Børgefjell, Turkatalog2020
Arrangører
Nord-Trøndelag Turistforening, Namdal turlag , NTT fjellsport
Turområde
Børgefjell (se kart)

Turen går i hjertet av Børgefjell og vi kan by på majestetisk villmark. Turen starter ved Namsvatnet og går opp Viermadalen
i retning Gaukarvatnet. Vi er midt i hjertet av Børgefjell og med utsyn til flere majestetiske fjell, blant annet Kvigtind. Vi
camper en ekstra natt ved Gaukarn og tar dagstur uten pulk på en egnet topp. Deretter dreier vi vestover mot Jengelvatnet og ned Orrekdalen. Siste natt camper vi kommer til storelva. Vi kommer ned ved Tomasvatnet ved Majavatn. Påmeldingsfrist 10.april.
Vi organiserer felles samkjøring med bil og hengere frem til Namsskogan togstasjon. Derfra blir det bestillingstransport inn til Namsvatnet. Tilbake blir det fellestransport fra Tomasvatnet tilbake til Namsskogan stasjon. 

Pris kr 600/ kr 900 (medlem / ikke medlem) Inkludert i prisen er felles sikkerhetsutstyr som satelitt telefon, gps sender/mottaker og turledelse. Transportkostnader kommer i tillegg. 

Spørsmål og informasjon: Nina Pettersen, nina.pettersen@dnt.no eller 93004930. 

Vintertur i Børgefjell. Opplev vakre, ville og eksotiske Børgefjell med pulk, telt og primus (Namdal Turlag og NTT Fjellsport)

Turen går i hjertet av Børgefjell og vi kan by på majestetisk villmark. Turen starter ved Namsvatnet og går opp Viermadalen i retning Gaukarvatnet. Vi er midt i hjertet av ...

Kontaktinformasjon:

  • Nina Pettersen, tlf. 930 04 930, Vidar Bakkan, Solveig Wennevik

Turledere:

  • Solveig Wennevik
  • Nina Pettersen
  • Vidar Bakkan