Blåveistur på Inderøy (Innherred Turalg)

16. april kl. 17:30
Voksne, Barn, Ungdom, Seniorer
Fellestur, Fottur, Familietur, Kveldstur, Inderøy
Nord-Trøndelag Turistforening, Innherred turlag
Nord-Trøndelag (se kart)

første bosettingen var. Den går også i et område der det er mange synlige kulturminner. Her har ildsjeler sørget for å
sette opp oppslagstavler som informerer om dette. Til sammen er det hele 28 opplysningstavler på stien, og seks rasteplasser.
Kulturstien går i en botanisk flora med stort mangfold og sjeldenheter av planter og trær. På denne tida er det
blåveisen som er en dominerende art langs stien. Turen passer for alle aldersgrupper (fin familietur), og er på 7-8 km.
Vi koordinerer transporten fra Rostad for henting/retur fra Vangshylla. Ta med mat og drikke. Ingen påmelding. Pris kr. 50,-/100,- (medl./ikke-medl.) VIPPS nr. 136464, tekst: "Blåviestur Innherred Turlag".

Blåveistur på Inderøy (Innherred Turalg)

Oppmøte på Rostad kl.17.30. Rusletur langs kulturstien (skiltet) og til Vangshylla. Stien bukter seg langs sjøen, der den første bosettingen var. Den går også i et område der det er ...

• Grethe Hesselberg, tlf. 959 77 914 Jorunn Hallan, tlf. 997 24 187

Turledere: