Grunnleggende turlederkurs, modul 1 og 2 med førstehjelp

Kurs, Turlederkurs, Grunnleggendeturlederkurs
Nord-Trøndelag Turistforening
Nord-Trøndelag (se kart)

Ønsker du å bli turleder i turistforeningen?
Vi trenger stadig flere turledere og med flere turledere kan vi også utvide vårt turtilbud. Har du vært mye på tur og ønsker å ta med andre ut og dele gode naturopplevelser? Da er DNTs turlederutdanning noe for deg. Turlederutdanningen skal gjøre deg i stand til å lede turer for DNT og gi en enhetlig basiskompetanse som sikrer trygghet og trivsel for turdeltakerne, samt stimulere til å drive et enkelt,aktivt, allsidig, trygt og naturvennlig friluftsliv, og i tråd med norsk friluftslivstradisjon.
Kurset inneholder modul 1 og 2, samt at vi har lagt inn en ekstra modul om førstehjelp i fjellet. Vi vil på dette kurset ha hovedvekt på turledelse, orientering med kart og kompass, turutstyr, turbekledning, mat/drikke på tur og generell turkunnskap. Kurset er i utgangspunktet et 15 timers kurs, men vi velger å utvide antall timer ved å inkludere «førstehjelp i fjellet». Mye av kurset foregår utendørs, og nærmere kursprogram sendes deltakerne.
Kurset arrangeres på NTT hytta Ferslia i Måker kommune. Kursstart fredag kveld kl. 1800 og avsluttes søndag senest kl. 1500. Bilveg helt fram til hytta, og vi bidrar til å organisere samkjøring.
Ingen kursavgift forutsatt medlemskap og turledelse for turlagene i etterkant. Ordinær pris er kr 1500,-.
Transport, losji og mat utgifter må hver enkelt dekke og er i henhold til prislisten på hytta. Vi legger opp til felles middag lørdag kveld.

Kursinstruktører: Svein Olav Ulstad og Nina Pettersen

Grunnleggende turlederkurs, modul 1 og 2 med førstehjelp

Ønsker du å bli turleder i turistforeningen? 10.-12.januar arrangerer NTT grunnleggende turlederkurs (modul 1 og 2) med førstehjelp. Modul 1 kjøres sammen med aktivitetslederkurset fredag kveld.   Vi trenger stadig flere ...

Turledere:

• Svein Olav Ulstad