Blåveistur langs kulturstien på Inderøy (Innherred Turlag)

29. april kl. 17:30
Voksne, Barn
Nord-Trøndelag Turistforening
Nord-Trøndelag (se kart)

Oppmøte på Rostad kl.17.30. Rusletur langs kulturstien (skiltet) og til Vangshylla. Stien bukter seg langs sjøen, der den første bosettingen var. Den går også i et område der det er mange synlige kulturminner. Her har ildsjeler sørget for å sette opp oppslagstavler som informerer om dette. Til sammen er det hele 28 opplysningstavler på stien, og seks rasteplasser. Kulturstien går i en botanisk flora med stort mangfold og sjeldenheter av planter og trær. På denne tida er det blåveisen som er en dominerende art langs stien. Turen passer for alle aldersgrupper (fin familietur), og er på 7-8 km. Vi koordinerer transporten fra Rostad for henting/retur fra Vangshylla. Ta med mat og drikke. Pris: kr.50,-/kr. 100,- (medl/ikke medl.).

Blåveistur langs kulturstien på Inderøy (Innherred Turlag)

• Grethe Hesselberg, tlf.959 77 914 Kjellrunn Skjerve, tlf.473 90 075